Hotell Flamingo, Las Vegas
Tillbaka till alla hotell

Hotell Flamingo, Las Vegas

Hotell Flamingo är ett relativt billigt hotell i med bra läge på strippen. Mycket bra pool, inte så roliga rum. Populärt bland äldre och barnfamiljer.

Flamingo är ett av de gamla klassiska Las Vegas-hotellen på strippen. Hotell Flamingo var faktiskt det första riktiga hotellkomplexet på strippen när det grundades av maffiabossen Bugsy Siegel på 40-talet. Många andra skulle så småningom följa i Flamingos fotspår.

Hotell Flamingo är ett väldigt prisvärt hotell med oslagbart läge mitt på strippen. Från Flamingo har man gångavstånd till i princip allt.

Poolområdet på Flamingo är fantastiskt med böljande palmer och vattenfall, det är verkligen som en tropisk värld. Alldeles intill finns dessutom en liten djurpark med många fiskar, fåglar och naturligtvis flamingos.

Rumsstandarden är ok. Det är väldigt stora skillnader mellan de olika rummen, se till att få ett rum i den renoverade delen, det är värt det även ifall det kräver en uppgradering (vilket det ibland kan göra).

Restaurangutbudet lämnar en del att önska. Margaritaville är ett roligt ställe men generellt sett kan man säga att både det stället och övriga restauranger på Flamingo går mer efter kvantitet än kvalitet. Buffén är inget speciellt om man inte är en skaldjursälskare.

Hotell Flamingo lockar framförallt pensionärer och barnfamiljer, men är man ute efter ett billigt hotell i Las Vegas med bra läge på strippen så är Flamingo svårslaget!

Läs mer om Flamingo hotell

Betyg Hotell Flamingo
7

/media/1025/img_5264.jpg

/media/1026/img_7053.jpg

/media/1027/img_6935.jpg

/media/1028/img_7054.jpg

/media/1030/img_5381.jpg

/media/1029/img_7050.jpg